Hout gecombineerd met kunststof……………… geen probleem bij CK Kozijnen!

Uiteraard vervangen wij van CK Kozijnen met alle liefde en plezier alle kozijnen van uw woning, maar in sommige situaties is dit helemaal niet nodig en kan er ook deels een renovatie worden uitgevoerd.

Waarom de kozijnen welke nog goed zijn vervangen?

Zoals u op de bijgaande fotos kunt zien is het prima mogelijk om eventueel de houten kozijnen welke nog goed zijn in uw woning, prima combineren met nieuwe kunststof kozijnen. Aangezien tegenwoordig kunststof kozijnen in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen zijn, met soms niet te onderscheiden houtstructuren en of verbindingen, is het haast in alle situaties om de combinatie van nieuwe kunststof kozijnen met bestaande houten kozijnen te maken.

De voordeur en de dubbele deuren in de achtergevel , evenals de kozijnen op de eerste verdieping aan de voorgevel zijn de bestaande houten gebleven en de rest van de woning is geheel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. De reeds bestaande houten dakgoten zijn eveneens voorzien van een hoogwaardige kunststof bekleding, waardoor het vervelende schilderwerk op een locatie welke moeilijk te bereiken is en waar u dan dus ook helemaal niet wilt zijn, tot het verleden behoort.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de kleur wit met zwart bruin en de bestaande houten kozijnen zijn in dezelfde kleur geverfd, waardoor het totaal een mooi geheel vormt.

De woning op de foto”s is in Capelle aan den IJssel, maar deze “trucen” halen we ook uit in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, ’s Gravendeel, Strijen, Oud Beijerland, Spijkenisse, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, zevenbergen, Moerdijk, Lage Zwaluwe, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, de gehele Drechtsteden en Hoekse Waard.

Uiteraard leveren we naast kunststof kozijnen ook houten kozijnen in alle uitvoeringen en tevens is CK Kozijnen het adres voor aluminium kozijnen.

Naast de kozijnen leveren en/of monteren we ook dakkapellen, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, screens, gevelbekleding, schuifpuien en deuren.

Gepost in nieuwsberichten


Eerste indruk
9,2
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
9,2