De halve camping kwam naar het eindresultaat kijken.


In de meivakantie kwam Caspar bij ons langs in Westenschouwen. We wilden onze stacaravan ook met kuststof “bekleden”. Hij nam alle maten op en maakte direct een offerte. Zonder aarzelen keurden we die meteen goed. Want ….. alles wat CK Kozijnen in hun handen hebben, verandert in goud. Klinkt een beetje overdreven, maar wij hebben dat namelijk ondervonden tijdens de renovatie van onze benedenverdieping zo’n 7 jaar geleden. Of het nu hardhout of kunststof was, het was een staaltje van vakmanswerk. Vorig jaar moest de hele bovenverdieping er aan geloven en binnen een dag stond er een gloednieuwe kunstofpui  op het dakterras en werden alle houten rabatdelen vervangen door kunststof.
Kortom, we gingen letterlijk en figuurlijk in zee met “Caspar en zijn maatjes”.
Ze zouden er twee dagen over gaan doen dus de slaapzakken en luhtbedden waren ook ingepakt.
Op donderdag 5 juli om 10 uur begonnen de vier CK-ers. Caspar (ja, u leest het goed!), Sello, Rick en Raymond stroopten hun mouwen op en om 13:00 uur zaten de vier ramen, een enorme schuifpui en de nieuwe deur er in. Even eten en toen de grootste klus. De afwerking van alles en de windvangers van de stacaravan van kunststof voorzien.
Het bleek al gauw dat de mannen niet snel tevreden waren, want alles werd uit ten treuren getest. Ook de venstebank werd teruggeplaatst en de lamellen werden netjes op maat afgeknipt en gemonteerd.
Sello vermoedde dat de klus in een dag geklaard kon worden en kon hij lekker in zijn eigen bed slapen.
Hij kreeg gelijk. Om half 9 ’s avonds en net voor de enorme regen- en onweersbuien was de klus geklaard. De hele dag gooiden de mannen zich vol met cola, sinas en water. De blikjes bier bleven ongemoeid en zouden ’s avonds wel aangeraakt worden.
Caspar trakteerden iedereen en we reden naar Renesse. Het werd een geweldige leuke avond en toen zei Sello: “Jongens wat hebben wij een superfijne werkdag gehad, zullen we toch maar blijven!” Het is toch zonde van al dat bier. Toch besloten ze om 11 uur terug te keren naar Dordrecht. Raymond en Rick mochten lekker uitslapen van hun baas.  Raymond zou bij Rick in Roterdam gaan slapen, want Herwijnen was natuurlijk al gesloten. Dat tekent toch wel de sfeer bij CK Kozijnen.
Caspar en ik bleven nog wat plakken in het allang gesloten restaurant.
Een klus van twee dagen werd in een superlange dag geklaard. Het is echt verbluffend en zo mooi
Een dag later kwam de halve camping naar het eindresultaat kijken en ze waren vooral benieuwd naar de afwerking aan de binnenkant. Ze keken hun ogen uit.
CK, nogmaals bedankt!

Groetjes Maja en Ferry Visser
Dordreht

Gepost in referenties


Eerste indruk
9,2
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
9,2