CK Kozijnen B.V. de specialist op het gebied van overkappingen en tuinkamers

CK Kozijnen B.V. is specialist op het gebied van overkappingen en tuinkamers. Wij leveren de overkappingen en tuinkamers geheel op maat met glas of polycarbonaat, voorzien van vaste en/of volglas schuifwanden. Zonwering moet u hierbij zeker niet wegdenken.

Deze foto’s geven een impressie van hoe mooi een overkapping in de omgeving kan integreren!

Voor ons staat de wens van de klant centraal. De wensen van de klant zijn bij deze tuinkamer zeer nauwgezet vertaald.

Zoals de foto’s laten zien is er gelet op de kleinste details. De gehele tuinkamer valt nagenoeg weg in de achtergevel van de woning.

In zowel het vroege voorjaar als in het najaar is het in deze tuinkamer zeer behaaglijk. Voor de warme zomers is er gedacht aan een geïntegreerd zonweringsysteem. Deze loopt vlak over het dak heen zodat er geen lelijke obstakels te zien zijn van binnen of buiten af. In combinatie met een zon en wind gestuurde motor staat dit garant voor optimaal plezier en ontspanning.

De wensen van de klant kunnen wij middels een 3d tekenprogramma uitwerken en visualiseren. Hierdoor word de tuinkamer volledig zichtbaar voor de klant.

CK Kozijnen B.V.  meet de tuinkamer zeer nauwkeurig volgens een vast patroon in hierbij word gelijk rekening gehouden met de hemelwaterafvoer.

Als specialist op dit gebied werkt CK Kozijnen B.V.  uitsluitend met zeer gerenommeerde bedrijven welke zich door jaren lange ervaring en innovatie reeds bewezen hebben.

In onze showroom hebben wij een aantal overkappingen en tuinkamers opgesteld zodat u ze kunt beleven zoals het bij u thuis zou kunnen worden. U kunt terecht in onze showroom is Dordrecht en Spijkenisse

Gepost in nieuwsberichten


Eerste indruk
9,2
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
9,2